Szafi konjakgumival sűrített már valaki főzeléket? Hogyan, milyen arányban készítsem? Köszönöm.
Figyelt kérdés
#Konjakgumi használata
2021. jan. 25. 15:04
1/3 anonim válasza:
Én próbáltam, de nem jó, se izre se állagra.
2/3 anonim válasza:
Ha szereted a kocsonyát akkor jó. Mert zselésít inkább.
Ha szafi termék, akkor én a proteines fasírtporjával szoktam sűríteni a főzelékeket, nagyon finom!
3/3 anonim válasza:
Ne konjakgumival sűrítsd a főzeléket hanem nyilgyokerliszttel! Sokkal finomabb lesz és jobb állagú! Úgy kell használni hogy kb 2 evőkanál nyílgyökérliszttet elkeversz 1,5dl kokusztejjel vagy tehentejjel csomomentesre es belekevered a főzelék alapba. Addig melegited míg sűrű állagú nem lesz. Tapasztalat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!