Tudnátok nekem kreálni egy püré szerű valamit gombához?
Az a bajom hogy most nem szeretnék a sült gombához rizst vagy ilyen köretfélét enni viszont nincs ötletem hogy mibe tudnám úgymond mártogatni. Olyasmi állagúra gondoltam mint a krumplipüré, csak természetesen nem krumpliból. Szinte mindent szeretek, a zöldségeket is(pl brokkoli, karfiol, cukkini, a sima zöldségek), a hüvelyeseket is
Szóval ha van valami ötletetek annak örülnék.
De ha tudtok valami gombás kaját az is jöhet, csak én már nagyon unom a rántott, töltött gombát vagy gombapaprikást és tésztával is mostanában elég sokszor ettem.
A zellerpüré is nagyon finom - de gombához még sosem ettem...
SÜlt húshoz szoktuk enni.
Gombás kaja: kakukkfüves tejszínes gomba. Ezt is húsokhoz szoktam csinálni, gombaszószként.
Hagymát dinsztelsz, rádobod a szeletelt gombát, sózod-borsozod, egy kiskanál kakukkfüvet is dobsz rá. Kevés fehérborral felöntöd, és fedő alatt 8-10 perc alatt megpárolod. Ezután tejszínt egy kevés keményítővel elkeversz, és besüríted a szósz. Kész.
Nagoyn finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!