Vettem egy kenyérsütő gépet, hogyan tovább?
Teljeskiőrlésű, esetleg sokmagvas kenyeret sütnék. Milyen alapanyagokat kell beszereznem? Élesztőből például milyent?(láttam sütőport a közértben, de igazából a főzésben nincs sok tapasztalatom)
Köszi a válaszokat előre is!
#18 te mondod, hogy hiúságból írom, amikor többen mondták, amik kostolták, de te latatlanban ez kóstolás nélkül tudsz ítélkezni.
Sajnállak, hogy ilyen keserű ember vagy.
Lesz másinája és el fogja olvasni a hozzá adott könyvet - ha lesz.
Addig meg érdeklődik előre, hogy a holt időben is fel tudjon készülni az élményre és a feladatra.
(Hozzáállás! Ez a különbség köztünk #23.)
"Na tessék. Még meg sincs a masinája, el se olvasta a könyvét."
Masina megrendelve, kifizetve, tehát napokon belül meglesz, csak rákészülök. Eddig vettem teljes kiőrlésű lisztet, fehér lisztet, Aldis előre kikavart magvas/teljes kiőrlésű lisztet, illetve élesztőt. (Budafokit, ahogy a 3. válaszoló javasolta)
Nagyon jó! Ügyes vagy! Gratulálok!
Gondoltamd többször a héten, megkérdezem, hogy ment.
Köszi a bejegyzést!
Ha a sütés közben összeesik, akkor bizony túl sok benne a víz.
Amikor elkezd keverni a gép, akkor lehet ellenőrizni, mennyi a víztartalma. Ekkor még lehet pótolni a vizet, vagy ha sok van benne, adni hozzá lisztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!