Tepsis krumplit egwsz combal hogyan csinaljak?
Most szeretnek eloszor csinalni.
A krumplit nyersen pakolom a tepsibe es ra a hus fuszer be a sutobe foliaval lefedve es sutni mig kesz?
De a hus sok vizet enged, az nembaj?
Vagy elobb sussem meg felig a husit meg fozzem meg felig a krumplit? Aztan rakjam egybe es ugy a sutobe? Koszi:)
Mindenképpen az első, csak amikor puha levenni a fóliát, hogy piruljon is, ne főtt hús és főtt krumpli legyen! De nem írtad, hogy csirkecomb, vagy egy darab sertéscomb?
Mert a csirkecombbal együtt az első variációnál szépen együtt sül a krumpli, a sertésnél meg rommá sül mire kész lesz, tehát ahhoz félidő után kell betenni a krumplit.
Egesz csirkecomb :)
Nemfog engedni vizet?
#4
Valamennyi vizet a só miatt is fog az elején engedni, de az pont kelleni fog a fólia alatt ahhoz, hogy jól átjárja a gőz és puha legyen. Utána leveszed a fóliát, a "víz" elsül-elpárolog és finom sült cuccod lesz.
#7
Igen!
...és nagyon szívesen!:)
Nagyon sok vizet kiengedett a husi meg a krumpli.
Miutan levettem a foliat ontottem le rola vizet. Es vissza tettem sulni a sutobe :)
Ügyes vagy!:)
De ugye nem áztattad be előtte a csirkét vízbe? Mert nagyon meg tudja szívni magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!