Most sutok zsömlet tuprobaval ellenorizve olyan kemény a teteje hogy alig megy at rajta miert? Vagy ez normalis es majd megpuhul meg? Vagy puhasagig sussem?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 19:02
1/7 anonim válasza:
Ha a receptben megadott ideig sütöd, tuti, hogy átsül. Kevert tésztát szokás tűpróbával ellenőrizni, a kelttészta nagyon hamar átsül.
Örülj neki, hogy kemény-ropogós a külseje! Belül tuti hogy puha.
2/7 A kérdező kommentje:
30 40 percet ir mar letelt de teljesen kemenya teteje nem tudom mit csinaljak felek rossz lett
2021. jan. 13. 19:07
3/7 A kérdező kommentje:
Ha kiveszem kemenyen utanna megpuhul a levegon siman kint?
2021. jan. 13. 19:08
4/7 anonim válasza:
mekkora zsömle?
Én 15-20 percnél több ideig soha nem sütöm...
5/7 A kérdező kommentje:
Ez utifumaghejbol es zabpehelybol allo fajta.
Normal zsomle alaku
Hat benyomni nem birom a tetejet
2021. jan. 13. 19:12
6/7 A kérdező kommentje:
Ok wowwww puhul meg most hogy mar kivettem hurra azert koszi
2021. jan. 13. 19:12
7/7 anonim válasza:
Esetleg mikor kiveszed a sütőből kend át egy kis vízzel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!