Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Most sutok zsömlet tuprobaval...

Most sutok zsömlet tuprobaval ellenorizve olyan kemény a teteje hogy alig megy at rajta miert? Vagy ez normalis es majd megpuhul meg? Vagy puhasagig sussem?

Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a receptben megadott ideig sütöd, tuti, hogy átsül. Kevert tésztát szokás tűpróbával ellenőrizni, a kelttészta nagyon hamar átsül.


Örülj neki, hogy kemény-ropogós a külseje! Belül tuti hogy puha.

2021. jan. 13. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
30 40 percet ir mar letelt de teljesen kemenya teteje nem tudom mit csinaljak felek rossz lett
2021. jan. 13. 19:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha kiveszem kemenyen utanna megpuhul a levegon siman kint?
2021. jan. 13. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:

mekkora zsömle?


Én 15-20 percnél több ideig soha nem sütöm...

2021. jan. 13. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez utifumaghejbol es zabpehelybol allo fajta.


Normal zsomle alaku

Hat benyomni nem birom a tetejet

2021. jan. 13. 19:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Ok wowwww puhul meg most hogy mar kivettem hurra azert koszi
2021. jan. 13. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg mikor kiveszed a sütőből kend át egy kis vízzel!
2021. jan. 13. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!