Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » El tud rontani egy lapcsánkát...

El tud rontani egy lapcsánkát ha fehér helyett rozs, vagy zabliszt kerül bele?

Figyelt kérdés
a glikémiás indexét szeretném kicsit javítani, de nem tudom hogy befolyásolná a végeredményt
2021. jan. 13. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
keserűbb lesz. :(
2021. jan. 13. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem maradj a normál lisztnél, de ezzel a trükkel kevesebb kell bele: lereszeled a krumplit, hagyod picit állni, és egy konyharuhába téve kinyomkodsz belőle minél több nedvességet. Így kevesebb lisztet fog felvenni.
2021. jan. 13. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
Rántott húst szoktam teljes kiőrlésű rozsliszttel panírozni és finom. Próbálj meg egy keveset külön tenni a krumpliból és abba tegyél barna lisztet, lehet kicsit több só kell bele, és fokhagymapor is jó benne. Ezt süsd ki, ha nem ízlik, a többit fehér liszttel megcsinálod.
2021. jan. 13. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Rozstól lehet másabb az íze.


Én rizs-, vagy kukoricaliszttel állítom össze, semmi mellékíz, viszont legalább én is megehetem :)

2021. jan. 14. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!