Husleveshez pulyka vagy csirke farhat?
Figyelt kérdés
Nezegetem egy ideje a pulyka farhatakat a piacon, bazinagyok :), erdemes azt venni husleveshez, vagy inkabb a bevalt csirke?2021. jan. 13. 14:41
2/11 anonim válasza:
Ízre nem rossz a pulyka sem, de a húsa valamivel szívósabb, inasabb mint a csirke, ezért a levese is húserősebb. Egy pulyka farhátból több liter levest is tudsz főzni. Ha nincs szükséged 3-4 liter levesre, akkor inkább csirke.
3/11 anonim válasza:
Husleveshez hus kell ... csontleveshez farhat is jo, de leginkabb sima leves alaplebe valo, nem huslevesbe.
5/11 anonim válasza:
Inkább pulykanyak való leve4snek.
6/11 Mansour válasza:
Csirke nem jó húslevesnek, csak a tyúk vagy a kakas. Akkor már inkább a pulyka, bár én azt sem igazán szeretem. Ha esetleg tudsz szerezni libafarhátat, azt viszont tudom ajánlani, abból tényleg finom leves lesz.
8/11 anonim válasza:
Ízlés kérdése, mivel én utálom a pulykát, így eszembe sem jutna kipróbálni.
9/11 A kérdező kommentje:
Kosz mindenkinek! :)
2021. jan. 15. 06:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!