Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak fasírt mellé?

Mit csináljak fasírt mellé?

Figyelt kérdés
Maradt tegnapról fasírtom, ennék mellé vmi tojást. Lehetőleg nem főtt tojást! Nincs vmi ötletetek? Bármilyen formában szeretem, csak tojás legyen :) Köszi előre is :)
2010. aug. 14. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Főtt tojást kettévágod, kiszeded a sárgáját és összekevered majonézes tormával, aztán kiskanállal visszatömködöd a tojásba és kirakod egy tálra. Az az úgy finom :)

De am csinálhatsz krumplifőzeléket is mellé.

2010. aug. 14. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Tojás salátát:

A tojásokat megfõzzük, közben elkészítjük a mártást: a kefírt, a majonézt, a teáskanálnyi mustárt jól elkeverjük.

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és még az apróra vágott lilahagymával ízesítjük. Majd a fõtt tojásokat meghámozzuk, nagyon apró kockákra vágjuk és a mártásba keverjük.

2010. aug. 14. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Omlett is jó hozzá:

*

2 tojás

*

1 tk vaj vagy margarin

*

1-2 ek tej vagy tejszín (tojás nagyságától függően)

*

2 csipetnyi só

*

bors

1. Amíg a serpenyőben a vaj megolvad - a tojást, sót és a tejet verjük habosra egy villával vagy mini kézi habverővel.

2. Öntsük a tojást a serpenyőbe, és hasonlóan a palacsintához, hagyjuk a felvert tojásokat egyenletesen szétfolyni.

3. Süssük 2-3 percig – vagy addig amíg az omlett teteje már nem folyékony.

2010. aug. 14. 18:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Gönygölt (bár ez esetben töltött) fasírt?

A fasírtba raksz egy tojást, és megsütöd sütöben

2010. aug. 14. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Ecetes krumplis tojás saláta. Pár szem kis krumplit főzz héjában, főzz pár szem tojást is.Szeleteld fel a krumplit a tojást és ha szereted karikázz hagymát is. Alulra krumpli,majd tojás, hagyma, ismételd a sorokat.Öntet, viz, ecet, só, cukor.Leöntöd, ellepje.Esetleg piros paprika,bors a tetejére. Hűtőben napokig eláll, egyre finomabb, mert összeérik.Jó étvágyat.
2010. aug. 14. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Omlettet! Tudom bizarruk hangzik, de nagyon fini fasírthoz. (Nekem.)
2010. aug. 14. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
bizarrul
2010. aug. 14. 18:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Nos köszönöm szépen a gyors válaszotokat!!! Aranyosak vagytok! Olyat csináltam végül, hogy megfőztem a tojást, összetörtem, só, bors, mustár, majonéz, natúr vajkrém, és reszelt sajt. Így összekavartam, most hül, de alig várom h vacsizzak végre :))))
2010. aug. 14. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a legjobb! Krumpli és tojás is van benne! Mi imádjuk! Fasírt mellé is készítettem már.

Olcsó paradicsomos krumpli saláta

Hozzávalók: 80 dkg burgonya, 5 keményre főtt tojás, 2 fehérpaprika, 2-3 pár virsli, 10 dkg sűrített paradicsom, petrezselyemzöld, bors, 1 ek. olaj, só, ecet, 1 kis zeller, 1 tk. cukor.

Elkészítése: A krumplit héjában megfőzzük, kihűtjük és felkarikázzuk. A tojásokat, a paprikát és a virslit is vágjuk karikákra, majd egy salátástálban keverjük a virslivel ezeket össze, s enyhén sózzuk meg, illetve szórjuk meg finomra metélt petrezselyemmel (újhagyma zöldje is kerülhet rá). A dresszinghez keverjük el a paradicsompürét a lereszelt zellerrel, egy evőkanál olajjal, némi sóval, ecettel, cukorral és borssal, öntsük a salátára, s egy órára dugjuk be a hűtőszekrénybe.

2010. aug. 15. 07:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha fasírthoz csinálom, akkor kihagyom a virslit, ha csak magában esszük a salátát, akkor rakom csak hozzá a virslit is! :)
2010. aug. 15. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!