HELP? Túl kemény lett a fasírt valószínű nem áztattam meg rendesen a morzsát, utólag keverhetek bele vizet vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 19:59
1/8 anonim válasza:
Nincs még darált husid? A tojás sárgája nem lágyít rajta szerinted?A fehérje tuti keményíti, de a sárgája lehet.
2/8 anonim válasza:
Én áztatott kenyeret szoktam bele tenni.
Az lazít rajta.Áztatott morzsáról még életemben nem hallottam.
3/8 anonim válasza:
én a fasírtba csak száraz morzsát szoktam tenni, zsemle nélkül, mert nem szeretem az áztatott zsemlét, kenyeret. Szerintem kis tejet önts hozzá nyugodtan, de ne sokat.
4/8 A kérdező kommentje:
Nincs már husim megpróbálom a sárgáját ennél rosszabb már nem lehet a fene egye meg!
2010. ápr. 28. 20:22
5/8 A kérdező kommentje:
A tej lehet hogy jó lesz.
2010. ápr. 28. 20:22
6/8 anonim válasza:
sülve túl kemény? akkor túl sok benne a tojás, tejbe áztatott kenyér vagy kis darált hús segít a maradék nyers masszán
7/8 A kérdező kommentje:
Igen sülve kemény.
2010. ápr. 28. 20:24
8/8 anonim válasza:
1 tojasnal tobbet soha ne tegy hozza. En is aztatott zsemlevel, kenyerrel szoktam csinalmi. Ha tul szaraz hust veszel egy kis zsiradekot is tegyel hozza mondjuk a hagymat dinszteld meg es ugy add hozza. Mielott sutod a massza ne legyen tul kemeny.Igy nem ronthatod el a jovoben. Probald ujra sok sikert!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!