Valószinű holnap itt alszik a barátnőm, mit süssünk, főzzünk?
én 14L vagyok a barátnőm 13L!
holnap itt alszik,és szeretünk sütögetni,aztán szép rendet rakni és azt megenni:):D már eddig csináltunk palacsintát,amerikai csokis sütit,amerikai palacsintát,salátát,meg ugye amit enni szoktunk,sült virsli sült hagymával stb!
mit csináljunk holnap? a palacsinta már uncsi,de ne húsosat irjatok ha lehet,és egyszerű,és könnyen beszerezhető hozzávalók kelljenek. Linkelhettek is nem muszáj leirnotok magatok,de ha ti tudjátok fejből:)
köszönöm(ja és leginkább abarátnőm szokta,én segítek,mert ő sokkal ügyesebb,én nem vagyok valami konyhatündér:) )
ez nem olyan nagy szám de mi is csináltunk már barátnőimmel: [link]
Meg ott van még az egyszerű és híres muffin is :) Abból meg rengeteg receptet találsz a neten.
am ezen mekkorát röhögtem:"szép rendet rakni és azt megenni" én nem szoktam megenni a rendet.xD
ilyet csináltunk a multkor amit linkeltél:) csak amerikai csokis sütinek volt ott irva:) mm muffin,ha nincs más lehetőségünk majd az lesz.:)
mármint amit csináltunk az megesszük:D de valóban félreérthető:D:D:D:DD hááh ..most magamon nevetek:D:)
köszi amugy;):)
Sztem ezt egyszerű elkésziteni és jól ellehet vele szórakozni,és lehet még bele ezt-azt tenni,hogy kicsit felturbózzátok!;D
Inkább sütifélét szeretnétek?
Én akármikor nekiállok muffint készíteni, nem tart jóformán semeddig.
Amit legutóbb csináltam, leírom.
1 (kicsi) pohár joghurt, vagy tejföl
2 pohár liszt
3/4 pohár cukor
1 pohár étolaj
1 vaníliás cukor
1 sütőpor
Mindent összekeversz, formába öntöd, és sütöd, kb15-20 percet 180fokon
Lehet bele tenni csokidarabokat, és gyümölcsöket is, itt gondolok a meggyre, esetleg almadarabkákra.
remélem elnyerte tetszésedet:-D
Jó sütést!
Szia! A barátnőddel egykorú vagyok, és mostanában én is rákaptem a sütés-főzésre :D
Én ezt a 3at már megcsináltam:
[link] [ez nagyon egyszerű]
[link] [ezt nyaraláson ettem, azóta imádom]
[link] [ezt tegnap csináltam az unokatesómmal. Nagyon finii. Ha este, vagy délután megcsináljátok, reggelre jó lesz]
Nekem ezek még egyszerűnek tűnnek, és tuti elkészítem egyszer ezeket:
[link] [ezt anyu szokta csinálni, csak meggyel, kedvenc kalácsom :D]
[link] [ez ugye sós :D]
[link] [ilyet már csinált a legjobb barátnőm, finom :]
13/L
sajnos nem alszik itt mégse:(( ma elment valalhova,és amikor felhívtam már nemvolt itthon,szóval jövőhét szombaton jön:)
de nagyon köszi,mindegyik recept nagyon tetszik,és mindegyiket elmentettem :) főleg a kekszcsoda tetszik,és muffin is:) köszönöm mindenkinek legalább ha itt alszik akármikor lesz mit csinálnunk:)
Muffin ami rém egyszerű,keksz,gofri,és palacsinta aminek szintén végtelen a határa!!!
De itt egy oldal amit én meg a barátnőim sőt még anyukám is szereti mert sok ötletet írnak kommentekben és a receptek is jók!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!