Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valószinű holnap itt alszik a...

Valószinű holnap itt alszik a barátnőm, mit süssünk, főzzünk?

Figyelt kérdés

én 14L vagyok a barátnőm 13L!

holnap itt alszik,és szeretünk sütögetni,aztán szép rendet rakni és azt megenni:):D már eddig csináltunk palacsintát,amerikai csokis sütit,amerikai palacsintát,salátát,meg ugye amit enni szoktunk,sült virsli sült hagymával stb!

mit csináljunk holnap? a palacsinta már uncsi,de ne húsosat irjatok ha lehet,és egyszerű,és könnyen beszerezhető hozzávalók kelljenek. Linkelhettek is nem muszáj leirnotok magatok,de ha ti tudjátok fejből:)

köszönöm(ja és leginkább abarátnőm szokta,én segítek,mert ő sokkal ügyesebb,én nem vagyok valami konyhatündér:) )

2010. aug. 20. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ez nem olyan nagy szám de mi is csináltunk már barátnőimmel: [link]

Meg ott van még az egyszerű és híres muffin is :) Abból meg rengeteg receptet találsz a neten.

am ezen mekkorát röhögtem:"szép rendet rakni és azt megenni" én nem szoktam megenni a rendet.xD

2010. aug. 20. 16:17
 2/8 A kérdező kommentje:

ilyet csináltunk a multkor amit linkeltél:) csak amerikai csokis sütinek volt ott irva:) mm muffin,ha nincs más lehetőségünk majd az lesz.:)

mármint amit csináltunk az megesszük:D de valóban félreérthető:D:D:D:DD hááh ..most magamon nevetek:D:)

köszi amugy;):)

2010. aug. 20. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Sztem ezt egyszerű elkésziteni és jól ellehet vele szórakozni,és lehet még bele ezt-azt tenni,hogy kicsit felturbózzátok!;D

2010. aug. 20. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább sütifélét szeretnétek?

Én akármikor nekiállok muffint készíteni, nem tart jóformán semeddig.

Amit legutóbb csináltam, leírom.

1 (kicsi) pohár joghurt, vagy tejföl

2 pohár liszt

3/4 pohár cukor

1 pohár étolaj

1 vaníliás cukor

1 sütőpor

Mindent összekeversz, formába öntöd, és sütöd, kb15-20 percet 180fokon

Lehet bele tenni csokidarabokat, és gyümölcsöket is, itt gondolok a meggyre, esetleg almadarabkákra.

remélem elnyerte tetszésedet:-D

Jó sütést!

2010. aug. 20. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! A barátnőddel egykorú vagyok, és mostanában én is rákaptem a sütés-főzésre :D

Én ezt a 3at már megcsináltam:

[link] [ez nagyon egyszerű]

[link] [ezt nyaraláson ettem, azóta imádom]

[link] [ezt tegnap csináltam az unokatesómmal. Nagyon finii. Ha este, vagy délután megcsináljátok, reggelre jó lesz]

Nekem ezek még egyszerűnek tűnnek, és tuti elkészítem egyszer ezeket:

[link]

[link] [ezt anyu szokta csinálni, csak meggyel, kedvenc kalácsom :D]

[link] [ez ugye sós :D]

[link] [ilyet már csinált a legjobb barátnőm, finom :]

[link]

[link]

[link]

13/L

2010. aug. 20. 16:58
 6/8 A kérdező kommentje:

sajnos nem alszik itt mégse:(( ma elment valalhova,és amikor felhívtam már nemvolt itthon,szóval jövőhét szombaton jön:)

de nagyon köszi,mindegyik recept nagyon tetszik,és mindegyiket elmentettem :) főleg a kekszcsoda tetszik,és muffin is:) köszönöm mindenkinek legalább ha itt alszik akármikor lesz mit csinálnunk:)

2010. aug. 20. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Akár gofrit is süthettek,vagy pizzát.
2010. aug. 21. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Muffin ami rém egyszerű,keksz,gofri,és palacsinta aminek szintén végtelen a határa!!!

De itt egy oldal amit én meg a barátnőim sőt még anyukám is szereti mert sok ötletet írnak kommentekben és a receptek is jók!!!

[link]

2010. aug. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!