Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Néha miért kell a süteményekbe...

Néha miért kell a süteményekbe melasz?

Figyelt kérdés

2021. jan. 10. 15:24
 1/1 anonim ***** válasza:
83%

Mert ízt ad neki, a melasz íe ugyanis elég jellegzetes, emellett szép baras szine is lesz a tésztának.


A másik ok, hogy a receptben ez szerepel.


Szükség esetén lehet (föleg barna) cukorral helyettesíteni, de akkor megváltozik a süti íze.

2021. jan. 10. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!