Melyik a legjobb gombaétel, amit vargányából készítenek? És ami nem túl bonyolult.
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 15:35
1/7 anonim válasza:
anyukám szokott néha csinálni. olyankor vagy gombalevest csinál és abba rak, vagy valamilyen sütőbe sült húst és közé rakja hagymával meg krumplival, de csinált már gombapörit is és a fele sima gomba volt a másik fele meg ez. de rakott már csirkepöribe is.
2/7 anonim válasza:
Gombapaprikás? Ha érdekel, leirom.
4/7 A kérdező kommentje:
gombapaprikást már ettem többször is finom,de arra lennék kíváncs ezenkívül vannak-e még kipóbált receptek vargányából, azt tudom, hogy kirántva is nagyon jó
2010. aug. 13. 18:38
5/7 anonim válasza:
Tejszínes-sonkás vargányás penne.Nagyon egyszerű.
1 fej hagymát felaprítasz, kevés olajon üvegesre párolod, majd rádobod az apróra vágott vargányát és a sonkát( vagy sonka szalámit), pici só.Mikor az is puha, felöntöd tejszínnel, azt jól megsózod és picit megborsozod.
A tészta kifőzése gondolom megy.
Ezt szoktuk enni az olasz étteremben, isteni, csak 2 hónappal ezelőttig nem tudtam hogy kell megcsinálni, de így.
6/7 A kérdező kommentje:
biztosan finon, jól hangzik
2010. aug. 13. 19:41
7/7 anonim válasza:
Bocsánat, elfelejtettem írni, hogy eredetileg, az étteremben pármai sonka van benne, de az iszonyat drága, úgyhogy én kiváltottam ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!