Prókátor kérdése:
Milyen fűszerezébe érdemes beáztatni a halat? Mi illik hozzá?
Figyelt kérdés
Szeretném a halnak minél jobban elvenni a "halízét", ezért gondoltam tejes áztatásra. De mit érdemes a tejbe tenni, hogy esetleg felvegyen valami ízt? Először fokhagymára gondoltam, de nem tűnik túlzottan halbarát fűszernek.2020. dec. 23. 09:58
3/7 anonim válasza:
Fokhagyma pedig nagyon finom sok halhoz. Pl. Csuka, süllő, hekk. Bacon is többféléhez illik, pl. Harcsa, sügérfélék
Citrom is jó, de nem mindenhez. Milyen halat készítesz?
4/7 A kérdező kommentje:
3¤ Fagyasztott tőkehal.
2020. dec. 23. 10:59
5/7 anonim válasza:
Rozmaring, tárkony, igazából a legtöbb zöldfűszer jó a halhoz, de a fokhagyma, citrom is jó választás.
6/7 anonim válasza:
Tej helyett en feherbort hasznalnek es hagymat, kaprot, citromot, borsot, boroka bogyot vagy baberlevelet es fokhagymat hasznalnel izesitesul.
7/7 Mansour válasza:
Bors, fokhagyma, kapor, citrom - ezek általában minden fehér halhoz passzolnak. De ha nagyon nem szereted a halízt, akkor valami erőteljesebb fűszerezéssel is próbálkozhatsz, ízléstől függően. Lehet akár valami currys-kókusztejes, vagy akár chilis-gyömbéres-szójaszószos kombináció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!