Mennyire szégyen, ha anyuka létre nem tudok se főzni, se sütni?
Viccen kívül írom kérdező, ha zavar ez az állapot és valóban szeretnél rajta változtatni, akkor menj el egy főzőtanfolyamra! Esetleg ha van a családban barátikörödben olyan ember aki tud főzni és segítene neked tanulni, már az is jó lenne. Én tudok főzni, tulajdonképp magamtól tanultam. Viszont nem mindenkinek van hozzá érzéke, ezen kár értetlenkedni.
A főzés is egy külön szakma végülis, nem értem akkor miért is alap, hogy mindenki magától elsajátítja.
Dehogy szégyen.
Nem mindenkinek való a főzés, ahhoz is érzék kell.
Ha nem hagy nyugodni a dolog, akkor utoljára még megpróbálhatsz konkrét személytől megtanulni főzni. Nincs esetleg egy rokonod/ismerősöd, aki jól főz, és hajlandó is tanítani?
Akkor meg hagyd a fenébe! Komolyan, ne erőltesd.
Te biztosan másban vagy jó!
Az én barátnőm is ilyen. A főzés a halála. Amúgy neki az evés is csak egy szükséges tevékenység az életben maradáshoz. Egyáltalán nem eszik "élvezetből".
Viszont remek ízlése van az élet többi területén, a gyerekei és a férje imádják, remek anya és feleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!