Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés során kb milyen mennyisé...

Sütés során kb milyen mennyiségű olajat szívnak magukba az ételek?

Figyelt kérdés
pl: rántott hús vagy a túrós kifli
2010. aug. 12. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
A túrós kifli miért szívna olajat? A sütésnél meg olyan meleg olajba kell tenni mindent amiben rögtön buborékol az olaj így a felület megpirul és az már kevesebbet szív be.
2010. aug. 12. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

olyan túrós kiflire gondolok amit olajban kell megsütni

[link]

2010. aug. 12. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
A bö olajban sütésnél akkor szivnak magukba sok olajat az élelmiszerek, ha az olaj nem elég forró. Ha kellöen forró olajban kezded sütni azokat (és csak keveset teszel egyszerre bele, hogy ne hütse le), akkor elöször egy sült kéreg keletkezik a felületen és nem tud beleszívódni többé az olaj.
2010. aug. 12. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat))
2010. aug. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!