Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan sütitek a vadkovászos...

Hogyan sütitek a vadkovászos kenyeret?

Figyelt kérdés

Az anyakovászt, lisztet és a vizet milyen arányban keveritek a kovász előkészítésnél?

Mennyi aktív kovászt adtok mennyi liszthez?

Milyen lisztből süttök kenyeret és milyenből nem?

Melyik lisztet melyikkel keveritek és milyen arányban?

Hányszor hajtogatjátok a tésztát és milyen időközönként?

Mennyire meleg helyen kelesztitek a tésztát?

Menyi idő alatt kel meg nektek a kenyér?

Adtok a liszten kovászon és vízen meg a són kívül bármit a kenyértésztához?

Milyen hibákat követtetek el eddig kenyérsütésnél, amiből érdemes tanulni?



2020. dec. 18. 10:24
 1/5 anonim ***** válasza:

www.limarapeksege.hu

www.kovaszlabor.blog.hu


Itt minden szükséges infót megtalálsz.

2020. dec. 18. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

bocsánat, korrekció: limara weboldala .com végű!


www.limarapeksege.com

2020. dec. 18. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

"Milyen hibákat követtetek el eddig kenyérsütésnél, amiből érdemes tanulni?"


A kovász legyen aktív, amikor hozzáadod, különben nem fog megkelni!

2020. dec. 18. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
A feleségem soha nem méricskél. "Érzésből"" csinálja.
2020. dec. 18. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket, de én most tényleg a saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2020. dec. 18. 20:31

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!