Hogyan sütitek a vadkovászos kenyeret?
Az anyakovászt, lisztet és a vizet milyen arányban keveritek a kovász előkészítésnél?
Mennyi aktív kovászt adtok mennyi liszthez?
Milyen lisztből süttök kenyeret és milyenből nem?
Melyik lisztet melyikkel keveritek és milyen arányban?
Hányszor hajtogatjátok a tésztát és milyen időközönként?
Mennyire meleg helyen kelesztitek a tésztát?
Menyi idő alatt kel meg nektek a kenyér?
Adtok a liszten kovászon és vízen meg a són kívül bármit a kenyértésztához?
Milyen hibákat követtetek el eddig kenyérsütésnél, amiből érdemes tanulni?
www.limarapeksege.hu
www.kovaszlabor.blog.hu
Itt minden szükséges infót megtalálsz.
bocsánat, korrekció: limara weboldala .com végű!
www.limarapeksege.com
"Milyen hibákat követtetek el eddig kenyérsütésnél, amiből érdemes tanulni?"
A kovász legyen aktív, amikor hozzáadod, különben nem fog megkelni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!