Hauser típusú aszalóhoz nincs valakinek leírása, hogy kell használni, mert nem volt a dobozban?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 09:04
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
A lényeges: az aszalnivalót egyenletesen kell a tálcákra rakni,vékony rétegben. Ha nagyon apró az aszalni való,akkor a tálcára tüllt kell rakni,hogy ne potyogjon le.
Ha bekapcsoltad a gépet,akkor időnként neg kell változtatni a tálcák sorrendjét,mert alul jobban aszal.
Ha megakarod nézni,hogy jó-e,akkor végy ki egy darabot,hagyd kihülni,ha zöldség,akkor keménynek és törékenynek kell lennie. A gyümölcsnek pedig rugalmasnak.
Aszalás után egy hétig száradni kell egy tálcán pl. és csak azután lehet dobozokba rakni.
Az aszalás ideje általában 5-24 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!