Mit ajánlanál első süteménynek?
Sziasztok
Ez eléggé ciki, de még sosem sütöttem semmit. Sosem használtam sütőt.
Most lesz végre sütőm, és megérett az elhatározás, hogy nekem muszáj alkotnom benne valami finomat :D
Elsőre olyat keresnék, amit szinte nem lehet elrontani.
(kíméljetek, nagyon aggódós vagyok hogy elrontom :D)





Turofank: 25dkg liszt, 50dkg felzsiros turo, 10dkg cukor, 4 tojas sargaja, fel csomag sutopor es/vagy egy keves szodabikarbona, egy csipet so, egy csomag vanilias cukor.
Vizes kezzel pici gombocokat csinálsz es bo olajban kisutod … magatol megfordul sutes kozben.




















24: mi benne szerinted a bonyolult, hogy nem való kezdőnek...???
Szerintem faék egyszerűségű. Összekevered, kinyújtod, sütod.





#25: az, hogy nem egy teljesen szokványos állagú dolog lesz a végeredmény. Egy kezdőnek az is fontos, hogy menet közben folyamatosan visszajelzése legyen, hogy jól csinálja, amit csinál. Itt a recept is írja, hogy ragacsos, puha tészta a végeredmény. Egy rugalmas, keményebb tészta jobban kezelhető ennél, ott jobban érzi az ember, hogy tényleg olyannak kell-e lennie, amilyen.
De majd a kérdező eldönti. Szerintem bármelyik javaslattal prbóálkozik, jó eséllyel lesz sikerélménye ígyis, úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!