Hogyan rántsam be a fõzeléket(krumpli) hagyományosan liszttel, úgy hogy jó sūrū legyen de ne legyen liszt ízzū?
Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 01:50
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Adom ezt a csajt.A rántásos módszernél lényegtelen milyen zöldségbõl van?Adott esetben a krumplit is rádobom, párolom egy ideig és felöntöm?
2020. dec. 4. 03:08
3/8 anonim válasza:
Ha lefőzöd jól a vizet a krumpliról, akkor elég egy vékony rántás is.
4/8 anonim válasza:
Tovább kell pirítani a rántást, amíg liszt szaga van, addig liszt íze is lesz
5/8 anonim válasza:
kukoricakeményítő kevés hideg vízben elkeverve, ráöntöd, kicsit összefő és kész.
6/8 anonim válasza:
Akkor lesz lisztízű valami, ha nem fő meg rendesen. Egyébként én évek óta keményítővel sűrítek, vagy a főzelékben főtt zöldséggel.
7/8 anonim válasza:
Jól ki kell forralni a rántással akkor nem leszt liszt ízű.
8/8 anonim válasza:
Én pl.nem rántással sűrítem,hanem kiveszek valamennyi darab burgonyát és a többit botmixerrel pépesítem.Aztán vissza a darabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!