Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Már másfél éve sütök rendszere...

Nagy Bg kérdése:

Már másfél éve sütök rendszeresen az Aldiban vásárolt kenyérlisztekből.Mostanában egyre laposabbak, tömörebbek. A liszt minősége változott, vagy a kenyérsütőm megy tönkre, vagy valami adalékot kell tennem hozzá?

Figyelt kérdés

2020. szept. 17. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az időjárás miatt van. Nem mindegy, hogy hány fokos a liszt, mikor berakod a gépbe. Annyi mindentől függ a kenyérsütés eredménye, hogy nagyon nehéz kideríteni, mitől lett épp kisebb vagy nagyobb.
2020. szept. 17. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Melyiket használod?

A parasztkenyér, a napraforgómagos kenyér, és a teljeskiőrlésű kenyér lisztjéből ha sütök a gépben, nekem is tömör az állaga (bár én nem tudom mihez viszonyítani, nemrég vettem kenyérsütőt. Az aldis fehérkenyér lisztkeverékből viszont könnyű, levegős.

2020. szept. 17. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanezt tapasztaltam, mintha a csomagolás is változott volna, és az összetétel is, mert élesztő tartalomra nem emlékszem.... Egész hosszú lista van az összetevőknél.
2020. szept. 17. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Parasztkenyeret szoktam, nekem sem olyan, mint eddig. Nem is kell meg annyira.
2020. szept. 17. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!