Fagyott húst feltehetek főzni? Nincs időm kiolvasztani
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 09:46
3/6 anonim válasza:
pasi vagyok, én simán felteszem, eddig nem volt probléma.
5/6 Mansour válasza:
Ha csak főzöd, miért kellene egyáltalán kiolvasztani?
6/6 anonim válasza:
Mint konyhai higénia képzésen átesett éttermi dolgozó én nem ajánlanám.
Ha nagy tömb hús, sanszos hogy amikor a külső már puha, belül még nyers, ami ugye pl csirkénél/sertésnél igencsak baj. Vagy ha pl csont van benne, az is máshogy fagy meg.
A szabályos módszer az lenne, hogy a fagyasztott cuccos a hűtőben olvad ki, így tuti nem megy a megadott hőfok fölé.
Darabolt hús esetén amiben nincs csont, még lehet nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!