A marhapörköltbe kell köménymagot tenni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 19:05
1/6 anonim válasza:
Én szoktam, őrölt fűszerköményt, ez a hagyományosabb verzió. De a férjem pl. római köménnyel szereti. Kicsit aromásabb lesz az utóbbival, juhtúrós kapros galuskával tálalva nagyon finom.
Anyukám meg babérlevéllel készíti, és pl. pirospaprikát nem tesz bele.
Érdemes így is, úgy is kipróbálni.
2/6 anonim válasza:
Ízlés kérdése.
Én nem teszek.
De van aki a gulyáslevesbe is tesz - tehát akár a pörköltbe is lehet...
3/6 anonim válasza:
1: az már inkább tokány, nem? Mármint ahogy anyukád készíti.
4/6 anonim válasza:
Én nem teszek sem a pörköltbe, sem a gulyásba.
De hogy te el tudd dönteni, készítsd el köménymag nélkül és amikor kész, szedj ki egy kicsit, abba tegyél őrölt köményt és ha ízlik, akkor tegyél a többibe is. Ha meg nem ízlik, akkor nyilván ne tegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!