Milyen vörösbort javasoltok marhapörköltbe?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 20:17
4/7 anonim 



válasza:





Mindenképp száraz vörös legyen, olyan, amit te is szívesen meginnál.
5/7 anonim válasza:
Ahogy a fentiek már írták: Mindenképpen szárazat!
Fajtából meg az egyik személyes kedvencem a kékfrankos. :) De persze minden függ a pincészettől is. Lehet venni bármely fajtából jót és rosszat is.
6/7 anonim válasza:
Ha fontos hogy minossgi etelt vigyel be a szervezetedbe,csak is száraz gere bort. Abbol is a kopárt ajánlom. Karakteres és nagyon élvezhető.
7/7 anonim 



válasza:





Száraz vöröset, de jófélét, amit meg is innál szívesen. Vagy ha te nem szeretsz száraz bort inni, akkor kérdezz meg valakit, aki szereti. Megfizethető legyen, de semmiképpen se hitvány minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!