Hogy kell vegán sonkát csinálni?
Miből szeretnéd???
Se állagra, se ízre nem lesz hasonló a sertéscombból készült valódi sonkához - de persze manapság már bármit lehet sonkának nevezni ... :)))
Kedves kérdező! Bár konkrét receptem nincs, mert a vegánságom előtt sem szerettem, de rákeresve ezek jóknak tűnnek:
Azoknak pedig válaszul, akik szerint nincs vegán sonka: van, csak ne legyetek már leragadva. Sajnos még nem kaphatóak az országba, de egyszer úgyis megjelennek majd:
A vegánság továbbra is etikai mozgalom, attól, hogy nem eszünk húst még jól esik egy hamburger vagy egy hotdog anélkül, hogy az egy állat életébe kerülne.
Kérlek titeket ezt tartsátok már tiszteletben ( mert végülis csak ezen az oldalon kismilliószor leírták már ) és ne trollkodjátok tele ezeket a kérdéseket fölöslegesen / ne keltsetek feszültséget / ne generáljatok veszekedéseket mert akit meg mondjuk szintén érdekel, annak átláthatatlanná válik.
Szép napot mindenkinek 🙂
Mi az a gluténes tofu? Ha okoskodni akarsz először nézz utána, mert így csak azt tudtuk meg, hogy szar vagy angolból. Ez valóban glutént takar, de ennek a normális magyar neve búzasikér, ami a szejtán, ami ebben az adagban sokkal nagyobb arányú mint a tofu. Tehát szejtán, amiben van tofu.
Majd legközelebb:)
#4: "A sonka olyan állat combjának vagy farának húsa, amelyet levágásra nevelnek, de gyakran csak a disznó lábából származó húst nevezik így."
Tehát nem létezik vegán sonka.
Levagsz egy répát, kimetszed a sonkajat, fogod, pacolod és voila.
Bocs de szerintem nem nagyon lehet ilyesmit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!