A rakott káposztához meg főzitek a káposztát?
Figyelt kérdés
Én eddig nem főztem meg de volt hogy kemenyek éreztem a káposztát.2020. nov. 25. 16:28
1/8 anonim válasza:
Mi savanyított káposztát hasznalunk. Meg szerintem mindenki. Nem nyersen..
2/8 anonim válasza:
Savanyúbol csinálom, megszoktam piritani szalonnàn, fűszerezem és úgy meg a sütőbe
3/8 anonim válasza:
Rakottkáposztához meg kell főzni a nyers káposztát. Mi kelkáposztából szoktuk készíteni, de fejeskáposztából is el tudom képzelni.
4/8 anonim válasza:
Csak pár percig főzöm a leveleket, egy kis sós vízben.
5/8 anonim válasza:
En csak leforrazom a levelet es kivagom a torzsajat ... lesz meg ideje a sutoben megpuhulni hiszen majdnem egy orat sutom meg.
6/8 anonim válasza:
Megfőzöm puhára, mert a rizst is főzöm és a darálthús is megpárolom készre. Majd a megfűszerezett darálthúsba teszek tejfőlt, hogy ne legyen száraz. Utána rétegesen lerakom és tejföllel letakarom.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most a savanyú káposztára gonoltam elfelejtettem oda irni.
2020. nov. 25. 19:15
8/8 anonim válasza:
Ahogyan a 6-os: megfőzöm puhára, és leszűröm. A darált húst is a fűszerekkel puhára párolom, belekavarom a készre főzött rizst. A hőálló edény aljára tejföl, rá egy sor káposzta, majd a töltelék és ismét a káposzta. Ezt megkenem tejföllel, reszelt sajttal... forró sütőben csak összesül... mennyei kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!