Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ciki, ha 14 évesen nem tudok...

Ciki, ha 14 évesen nem tudok semmit főzni/sütni?

Figyelt kérdés

Mármint az alap dolgokat tudom, zöldségeket hámozni, tésztát nyújtani, habot verni, rántotthúst bepanírozni stb, de magamtól még soha nem főztem vagy sütöttem semmit. maximum kávét vagy teát. szóval én mindig csak segítettem.

de osztálytársaim is már mind tudnak sütni muffint, palacsintát, rántottát, de az a baj hogy egyedül én nem merek nekiállni, ha anyukámat kérem meg, ő csak annyit mondd hogy 'jó, majd máskor'.

szóval szerintetek nagyon nagy baj, ha még nem nagyon tudok főzni vagy sütni?

2010. aug. 10. 23:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
az túlzás, hogy nagyon nagy baj, de illene elkezdened megtanulni ;)
2010. aug. 10. 23:40
 2/18 anonim ***** válasza:
42%
Ezért kell nekünk férfiaknak megtanulnun szakácskodni.
2010. aug. 10. 23:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az alapokat tudod. Innentől már egy receptes könyvből szerintem bármit megfőzöl. Én 19 éves vagyok de fejből én sem tudok recepteket, ha ez vigasztal...:D Ha elém rakják a palacsinta recptjét, akkor meg tudom sütni.
2010. aug. 10. 23:58
 4/18 anonim válasza:
44%

Nyugi én sem tudok sokkal többet, mint te, pedig 2 hónap és 19 leszek. Még soha nem főztem. Egyedül rántottát, meg az ilyen fél kész kajákat tudom megcsinálni, meg palacsintát, meg az ilyen félkészen kapható sütiket, de a sütőt nem merem begyújtaniXD

Szerintem annyira nem nagy baj, majd ha kedvet érzel hozzá, hogy sütögess-főzz, akkor majd úgyis nekiállsz.

18/L

2010. aug. 11. 00:03
 5/18 anonim ***** válasza:
31%
nem ciki, 26 vagyok én még az alapokat sem tudom, és nem is tudom minek kéne megtanulnom... semmi szükség rá, már mindent meg lehet venni félkészen és bevágni a mikróba.
2010. aug. 11. 00:23
 6/18 anonim ***** válasza:
73%

Ezért tartunk itt. Jesus. 26 évesen...Mit akarsz te az élettől? Keksz és múújork?

F/18

Tisztelet minden lánynak aki tud főzni :) Vagy van benne szándék, hogy megtanuljon.

2010. aug. 11. 00:30
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
félkész mikrós cucc...ja: ami minimum 4-5 ször annyiba kerül, mintha magad főznéd, tuti fele annyira nem egészséges...
2010. aug. 11. 00:30
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
16,5 éves vagyok és én is csak a kikevert palacsintatésztát tudom kisütni :D
2010. aug. 11. 00:33
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
egy lánynak azért illene tudni főzni!hát kifog főzni a férfire,amikor hazajön a nehéz munkából?
2010. aug. 11. 00:57
 10/18 anonim ***** válasza:
76%

én msot vagyok 19/L és kb 1-2éve kezdett el érdekelni ez a dolog bár inkább a sütés, viszont én sem tudok receptet fejből:D sőt az első sütim nem is sikerült vmi jóra de azért a mamámnak sütöttem és neki ízlett:) ez volt a lényeg, de amúgy amelyik receptben normálisan le van írva h miből mennyi kell és mit hogyan kell egyedül is meg tudod csinálni én amugy nem is szeretem amikor itt van valaki mert úgy sosem sikerül olyan jóra. Másodikra már ezt a sütit sütöttem és sztem nagyon finom lett bár egy kis kanál sütőport tettem bele h puhább legyen:)

[link]

2010. aug. 11. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!