Milyen ételeket ajánlanátok ilyen esetben?
Foghúzás miatt egy foga sincs az illetőnek és az ékeztetést kellene megoldani. Jelenleg az aznapi mindenkinek elkészített főtt ételt eszi leturmixolva. Nagyon szeretnék olyan ételt, ami elég pépes, hogy amíg nem érkezik meg a műfogsor, addig tudjon normálisat enni/ne érezze rosszul magát, mert nem tud rágni. Főzelékekre gondoltam például sóska, spenót, de itt ki is merült minden ötletem, amiben nincs kemény vagy rágást igénylő rész.
Van, aki hasonló helyzetben volt? Milyen ételeket ajánlanátok?
Köszönöm a válaszokat! Féltem, hogy majd gúnyolódnak vagy rosszindulatúskodnak majd itt kommentben.
Pozitívan csalódtam, még egyszer köszönöm! :)
Hortobágyi palacsinta
Egyszer ettem egy orosz ételt sajnos a nevét nem tudom. Burgonyapüré a tepsi aljába, arra egy hasonló ragu mint a bolognai, csak nem paradicsomos, hanem fűszerpaprikás,és erre kefir, majd lefedve pürével. Sútöbeen sütni egy kicsit. Tálalásnál paprikás màrtás a tetejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!