Elb*sztam a leveles tésztát, szóval most van egy hatalmas vajas lisztes sós tömböm. Mit kezdjek vele? Tiszta ideg vagyok :D
TT konyhája alapján csináltam a leveles tészta receptet, de nekem egyszerűen nyújtás közben kilyukadt a tészta és ott jött ki a vaj, pedig vastag volt a tészta, aztán hiába hajtottam inkább össze, még jobban szétplaccsant ... Összegyúrtam a picsába a kukába vágás helyett, még raktam bele lisztet de eddig jutottam... Mit lehet ezzel kezdeni? :D
Tészta volt: 800 g liszt , 150 g vaj, ecet, só, víz
plusz a vajtömb, amit belegenyóztam 600 g vaj 100 g liszt
szóval most ezek vannak egybegyúrta + amennyi lsiztet felvett, hogy ne puding állag legyen
Én is pogácsát ajánlok. A tetejét szórd meg reszelt sajttal.
Csak a tepsiben ne rakd őket túl közel egymáshoz, mert a sütőben még igazodni fognak, azaz mint a részeg disznók, dőlnek majd jobbra-balra. De finom lesz.
Légyszi fotózd le, milyen lett:)))
Én is abszurd stílusban sütök, ha néha rámjön:))
"Ehhez képest hol siklott ki a technológiai sorrend?"
A linket nem tudom megnyitni, de egészen biztosan a "gépnél". Ha a vajat a liszttel géppel dolgozta össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!