Miért lesz gumis a sütim?
Figyelt kérdés
Sose lesz piskóta állaga, mindig gumis tömör.2020. nov. 6. 14:46
11/12 anonim válasza:
És egy csipet Dr.Oekter piskóta alappor.
12/12 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok. Egy pici olajat én is szoktam a tojás sárgájába rakni. De tényleg egy keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!