Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz gumis a sütim?

Miért lesz gumis a sütim?

Figyelt kérdés
Sose lesz piskóta állaga, mindig gumis tömör.

2020. nov. 6. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És egy csipet Dr.Oekter piskóta alappor.
2020. nov. 10. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló vagyok. Egy pici olajat én is szoktam a tojás sárgájába rakni. De tényleg egy keveset.
2020. nov. 15. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!