Elősütött pizzaalapon hogy készül a pizza?
Nem csináltam még ilyet, ajándékba kaptunk valami olasz márkájú pizzaalapot.
Megkenem, megrakom feltéttel, addig oké. De meddig sütöm? A pizzaalapon azt írja, hogy lefedve 3 percig... de három perc alatt át se melegszik a szósz/feltét, nemhogy megolvadna a sajt vagy megsülne a sonka stb.
Szóval fura.
Ti hogy használjátok az ilyen alapokat?
4-6, megnéztem. Elmondja, hogy van egy adag bolognaija és megrakja. Ebből nem derül ki a kérdésemre a válasz.
Odáig nyilván magamtól is eljutok, hogy a pizzaalapra rákerül a feltét, és valahogy meg kell sülnie...
Sütőtől is függ. A miénk pl nem olyan forró, szóval én is több időt számolnék.
Maga a pizzaalap elivleg 90%ban átsült, a legtöbb felét meg elvileg szintén fogyasztható nyersen, szóval sokat nem veszítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!