Miert terul szet a dios kosarkam sules kozben?
szepen belerakom a tasakba belenyomkodom mire kiveszem kb vizszintesre "kinyílik"
de maga az ize nagyon finom
Milyen tasakban sütöd? Ezt nem értem.
Vannak kifejezetten kosárkaformák. Ezek amolyan régi, mutatós kis fémformák.
Van egy egész jó, megbízható webáruház, ott lehet venni ilyeneket, nem is drágák, de nem tudom, hogy ki szabad-e írni a nevét.
Megpróbálom elküldeni a linkjét privát üzenetben.
koszi! merev muffinos formaba. lehet nagyon meg kene nyomkodni? felek akk mar elszakad igy is nyomkodom.
puha teszta lesz
ide irom hatha masnak is hasznos:
Radak? Diós kosárkát nem tasakban sütünk, hanem kosárka formaban.
A tészta nagyon nedves, alapesetben sima linzertészta kell, az pedig liszt, cukor és vaj, semmi más.
Mondjuk továbbra sem értem hogy terül szét, ha formaban, összeállítva van sütve, és kihűtöd, mielőtt kiszeded a formabol
Ilyen formában szokás sütni a linzertésztás kosárákákat:
Vagy esetleg muffintepsiben is csinálhatod, de akkor nem lesz cakkos formájú.
A muffinkapszli kevert tésztákhoz való!
Köszönöm a receptet, Kérdező!:)
Ez tényleg jónak hangzik, ki fogom próbálni.
Átért a privát üzenet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!