Párolt zöldség készítéséhez muszáj alá valami? (Vaj, olaj stb) Vagy önmagában is lehet párolni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 20:34
1/5 anonim válasza:
Nem szükséges, ha nem akarsz (bár jobb lesz az íze), legfeljebb kicsi víz.
2/5 anonim válasza:
Pártoló rácson (fűszeres) gőz fölött párold! Akkor nem kell.
Ha magában eszed, viszont szükséges, mert a zsírban oldódó vitaminok nem tudnak hasznosulni. Ezért raknak zsiradékot a babák főzelékébe is.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2020. okt. 28. 20:53
4/5 anonim válasza:
Nem kell semmi, még víz sem ahhoz, hogy ehetővé hőkezelj bármilyen zöldséget. A jó minőségű zsiradék viszont tényleg táplál, finom is, és segíti más tápanyagok kioldódását majd felszívódását.
5/5 anonim válasza:
Természetesen lehet zsiradék nélkül is, az más kérdés, hogy a zsiradék elengedhetetlen az egészséghez, nélküle íze sem lesz a zöldséges kajáknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!