Csináltatok már pöfeteg gombából gombafasirtot? Milyen lett?
Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 20:33
1/1 anonim válasza:
Rostozata miatt inkább csak rántani jó.Puha nagyon inkább csak egy massza lesz darálva.Próbáld inkább jövő tavasszal a Géva gombát fasírtnak az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!