Ha kienged a hus fagyaszto utan, akkor azt a hus/vizlevet bedolgozzam a kajaba?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 06:24
2/9 anonim válasza:
Nekem az kicsit undorito lenne, en nem rakom bele.
3/9 anonim válasza:
Semmiképpen! Az a lé gusztustalan lesz, ha hőt kap.
Nyugodtan próbáld ki, melegíts fel egy serpenyőt és öntsd bele. Egy ilyen fehéres trutyit fogsz kapni.
4/9 anonim válasza:
Az a "fehéres trutyi" a fehérje!!!!
5/9 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy mi az, hanem, hogy bele tegye-e az ételbe.
Felőlem arany is lehet, akkor is gusztustalan!
6/9 A kérdező kommentje:
De, ha ugy nezzuk akkor az a husbol jott ki, ami a viz kimosott belole. Igy is marad benne cucc, ami fozeskor valik ki.
2020. okt. 20. 08:44
7/9 anonim válasza:
Nem szoktam, leontom rola. Minek akarnad felhasznalni? Tok felesleges.
8/9 anonim válasza:
Az a lé csak víz és vérmaradvány. Nincs különösebb tápértéke és az íze is kesernyés. Nem érdemes felhasználni :)
9/9 anonim válasza:
Mi a macskának szoktuk kiönteni, nagyon szereti.
De ha nálatok nincs macska, akkor csak öntsd ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!