Mi a véleményetek a gölödinről?
Figyelt kérdés
Nálunk ez a neve annak, amokor a rántott hús készítés végén összeöntjük a maradék prézlit meg a tojást, gombócot formálunk belőle és kisütjük a hús mellé. A nejem szerint egy undorító szokás, szerintem meg finom és takarékos.#gölödin
2020. okt. 19. 12:03
11/12 anonim 



válasza:





Az még az igazság egyébként, hogy lehet készíteni morzsával és anélkül is. Mi morzsával készítjük. Meg lehetne különböztetni ezáltal és még méret alapján is, mégis enélkül született a rengeteg elnevezés. A tojáspuffancs és a Pufóka akkor lehet érvényes, ha dagibbra készítjük. :-)
12/12 Fingkirály 



válasza:





GYEREKHÚS :)))))))
Kissé kannibál konnotáció, de hát na.
Elvileg a borjú is finomabb az öreg marhánál, biztos emberből is a gyerekek a legfinomabbak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!