Tárkonyos csirkeraguleves után gyorsan elkészülő második?
Saláta esetleg?
Ez a leves önmagában is elég laktató, nehezebb főételt nem nagyon tudok hozzá elképzelni. Mi utána inkább desszertet eszünk. Palacsinta, rizskoch, gyümölcsrizs, pogácsa, muffin.
Húsos leves után nem szoktunk húsos főételt enni. De a tésztákat te ki is zártad.
Esetleg valami rizzsel? Gombás rizs?
1 Igen, lehet valami desszert kéne. A levesben eredeti recept szerint gomba is van, de azt nem teszek bele, mert nem szeretem.
Milyen salátát ennél ezután?
Esetleg sajtost tészta? Az hamar megvan, csak a tésztát kell kifőzni hozzá.
3-mas, a mákosgubát én is imádom. :)
Darázsfészek, aranygaluska, lekváros bukta...
(nálunk tegnap volt ilyen leves :) )
5-ös vagyok, folytatom...
ha nagyon gyorsan elkészülő kell, akkor szaladj le a boltba, vegyél egy-két tekercs levelestésztát és csinálj egy gyors almásrétest. Idézőjelben persze a rétes, mert ez nem az igazi - viszont finom! :)
Ez egy egyszerű recept..
Én szoktam úgy is csinálni, hogy a tészta közepére egy vastag csíkban (kb. középső egyharmad) halmozom a tölteléket, és a szabadon maradó széleket csíkokba bevágom, és ezt egyesével ráhajtom ferdén a töltelékre. egyet jobbról - egyet balról, amíg el nem fogy. :) Mutatós nagyon! :)
Mi a ragu levest leginkabb az aprólékból es a belsosegbol csinaljuk, fofogasnak megesszuk a csirke nagyobb darabjait.
Ha egy jo tartalmas/husos leves, akkor utana eleg valami desszert/teszta.
Turofank pl. piszok egyszeru es sosincs belole eleg, csak valahogy nem jut senkinek az eszebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!