Mit főzzek holnap vagyis ma?
Van itthon kuszkusz, fagyasztott zöldség mix, kis csirkemell, krumpli, hagyma.
Menni akarok majd a Pennybe mert üres a hűtő.
Sosem tudjuk mit kéne főzni, érdekelne kinek milyen tippjei vannak.
Brassói pl, a zoldesegeket meg is lehet párolni, vagy fasirtnak elkesziteni, csirke cici meg nagyon sok mindenre jó😁
Nalunk frankfurti leves volt. Es borso fozelek fasirttal, de ehez nincsenek hozzávaloid. Érdemes a neten keresni receptet, tobb 1000 fent van 😁
Ebből egy komplett ebéd kijön. Megdinszteled a hagymát, rádobod a zöldség mixet, megpárolod, a kuszkusszal összekeverve, vagy külön tálalod, a megsütött csirkemell köreteként.
Nálam mostanában volt rízseshús, tökfőzelék, chilis bab, pörkölt nokedlivel, húsleves, brokkolikrém leves, paradicsomos káposzta.
Nálunk ma karfiolleves és csilis bab lesz. Gyorsan megvan. :)
Én egyébként vasárnap egy hétre előre összeállítom a menüt papíron. Így tudom, mit akarok főzni hétvégén, amiből hétköznapra is bőven marad. Főzni csak hétvégén főzök már, mert egyébként nem nagyon érek rá.
En átmegyek valakihez vendegsegbe … "nézd, hozztam egy szep husikat - megcsinaljuk?"
Igy meguszhato a rumli/rendrakas :)
Unom már a kuszkuszt és mellet..
A desszert szerintem rizskó lesz amit soha nem csináltam még és előre félek, hogy esetleg nem fog megpuhulni az összes rizsszem.
Sajnos nincs pénzem kirándulni és éttermekben enni és kedvem sincs hozzá.
Jobb szeretek itthon enni, de köszi azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!