Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit keszitsek neki az iskolaba?

Mit keszitsek neki az iskolaba?

Figyelt kérdés
A kislanyomnak undora van a szendvicstol. Mit tudnak neki kesziteni iskolaba?
2010. aug. 8. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Másmilyen szendvicset. A szendvicsek iszonyatosan változatosak tudnak lenni, de legalább ennyire egyhangúak is. Más zöldséggel próbáld meg, más felvágottal, margarin nélkül, esetleg vajjal, vajkrémmel, sajtkrémmel, májkrémmel... Napestig lehetne sorolni a variációkat. Mennyi időt van iskolában? Ha csak 8-13 között, akkor tízóraira néha vihet egy kis sütit, csokit, salátát, gyümölcsöt...

Aztán meg is kérdezheted, hogy ő esetleg mit szeretne vinni.

Én kisiskolás koromban mindig vettem valamilyen péksüteményt, amivel kibírtam az ebédig.

2010. aug. 8. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Két kisfiam van!Az egyik most kezdi a sulit,aott már nem fog enni kapni,pici meg az ovit kezdi.Én meg egyidöben megyek vissza dolgozni.

Én úgy tervezem hogy mivel a fiúk elég édes szájúak én meg imádok sütni ezért elöre sütök péksütiket(pl:bukta,kakaóscsiga stb.),lefagyasztom és este csak elöveszem és reggelre ki is olvad.

2010. aug. 8. 19:31
 3/12 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszodat :) O kinait akarna iskolaba , de nem tudok semmien egyszeru receptet.
2010. aug. 8. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
péksüteményt:kakaós csiga,túros táska,lekváros bukta stb...
2010. aug. 8. 19:34
 5/12 A kérdező kommentje:
kedves masodik megosztanad velem a kakaoscsiga receptedet ? :) elore koszonom
2010. aug. 8. 19:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél be egy banánt vagy egyéb gyümölcsöt, esetleg egy vajas kiflit, ha szereti. Az úgy magában is finom. De őt kellene megkérdezni, és biztosan enne mást is, mint kínait.
2010. aug. 8. 19:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
én sem szerettem a szendvicset. anya gyümölcsöket adott és kekszféléket. tett mellé ásványvizet, tejet, dobozos gyümölcslét stbstb. keksz helyett néha csigákat kaptam...
2010. aug. 8. 19:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kis tortilla tekercseket esetleg? tudod felcsavart tészta, husi, zöldségek, kis szósz. Vagy palacsinta, nem csak édesen, sósan, zöldségekkel. Vagy krumplis lángos úgy, hogy vajas serpenyőben mikor kisütöd, félbehajtod úgy, hogy van benne egy kis sonka, sajt, uborka karika, vagy amit szeret. Most hirtelen más nem jut eszembe.
2010. aug. 8. 19:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen süti, gyümölcsök, ételhordoban sali, mindenféle szendvics egyik nap melegszendvics másik nap körözötes kifli.

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 8. 20:11
 10/12 anonim válasza:
100%
Én sem szeretem a szendvicset a suliba vinni. Igazából pontosan csak azért, mert egy órát áll a táskámban, és ha kibontom, valahogy undorodom a szagától. Nem tudom, hogy miért, de nem jön meg tőle az étvágyam. Most leszek kilencedikes, harmadik óta azt csináljuk, hogy veszünk a boltban valami nápolyit, vagy egybe csomagolt kis apróságot, (Knoppers-t például, mert az nagyon finom.) valamint egy ásványvizet, és néha egy kis gyümölcsöt is kapok. Ha éhes még lennék, van nálam mindig pénz, és veszek valamit a büfében. :) Ott is vannak finom péksütemények, nem csak egészséges vacakok. Remélem, segítettem. :)
2010. aug. 8. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!