Hogy lehet mireli pizzát úgy megsütni, hogy sütés után ne legyen száraz a tésztája?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 11:36
1/2 anonim válasza:
kiolvasztva, rövid ideig 180 °C-on vagy 160 °Con légkeveréssel
2/2 anonim válasza:
Én a mikróba szoktam betenni -> grill funkció 15perc
Olyan finom puha marad a tésztája, mint ha frissen készült volna. A sütöben sehogy sem sikerült úgy megsütnöm, hogy ne száradjon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!