Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet mireli pizzát úgy...

Hogy lehet mireli pizzát úgy megsütni, hogy sütés után ne legyen száraz a tésztája?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:
kiolvasztva, rövid ideig 180 °C-on vagy 160 °Con légkeveréssel
2010. aug. 8. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a mikróba szoktam betenni -> grill funkció 15perc

Olyan finom puha marad a tésztája, mint ha frissen készült volna. A sütöben sehogy sem sikerült úgy megsütnöm, hogy ne száradjon ki.

2010. aug. 9. 01:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!