Miért ég le az alja?
Ha zsemlét vagy perecet próbálok sütni, az alját lekapja. Ha hamarabb veszem ki, akkor nyers marad.
A sütőmön nincs semmiféle jelzés, hogy hány fokos, azt sem tudom, mennyi a max és mennyi a min. Így kicsit nehéz. A zsömlékhez azt írta a recept pl., hogy 220 fokon 15-20 perc. De így honnan tudjam, hogy mennyi a 220fok???
Aki szeret és tud sütni, kérem adjon ötletet!
Túl nagy lángon sütöm vagy túl kicsin?
Mit próbáljak változtatni?
Azt nem írtad, hogy más sütinél is leég e az alja.Milyen a sütőd?
Mert nem mindegy, hogy hol van a gázrózsa.Ezt egy gáz szerelő mondta, mikor panaszkodtam neki, hogy bármit teszek leég a sütik alja.
köszi a válaszokat. A láng közepes volt, ezek szerint az jó. Legközelebb feljebb rakom a rácsot!
Még egyszer köszi mindenkinek!
köszi, utolsó!
pedig ezt már hallottam régebben is, hogy miért nem jutott most eszembe???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!