Ha recept szerint három külön lapként kellene megsütnöm a tortaalapot, süthetem egybe?
Figyelt kérdés
Tejallergias kislanyomnak talaltam nagy nehezen egy piskota tortaalap receptet, amibe semmi beszerezhetetlen - furcsa nevu dolog nem kell.
Viszont azt irjak, harom 20cm-es tortaformaba eloszva sussem ki a masszat.
Ezeket utana kremmel kell osszeallitani. Magassagra egy atlagos torta, nem ertem miert nem lehet egybe, es elvagni a betolteshez.
2020. okt. 6. 15:50
11/16 anonim válasza:
Melyik országban élsz? Linkelek neked jó lisztet.
12/16 anonim válasza:
#9, ez kb., mint a linzerkarika tésztája, de több benne a tojás. Ezt nem sütheted egybe, mert nem lehet felszeletelni, ez annál omlósabb lehet. Lehet, hogy egy keményebb, de omlós tészta.
13/16 A kérdező kommentje:
Koszonom. Akkor marad a kulon sutes sajnos.
2020. okt. 6. 23:28
14/16 anonim válasza:
Valami nagyon titkos lisztmentes ország lehet, ahogy elnézem. :D
15/16 A kérdező kommentje:
UK
2020. okt. 7. 16:31
16/16 anonim válasza:
Kérdező, 10 éve sütök cukrászként tortákat az Egyesült Királyságban, szuper liszteket lehet kapni.
Az alap piskóta recepthez tökéletes az Allinson plain flour és a Mcdougalls plain flour, mindkettőből rengeteg tortát és más süteményeket sütöttem már.
A self raising piskótákhoz nem a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!