Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha recept szerint három külön...

Ha recept szerint három külön lapként kellene megsütnöm a tortaalapot, süthetem egybe?

Figyelt kérdés

Tejallergias kislanyomnak talaltam nagy nehezen egy piskota tortaalap receptet, amibe semmi beszerezhetetlen - furcsa nevu dolog nem kell.

Viszont azt irjak, harom 20cm-es tortaformaba eloszva sussem ki a masszat.

Ezeket utana kremmel kell osszeallitani. Magassagra egy atlagos torta, nem ertem miert nem lehet egybe, es elvagni a betolteshez.

2020. okt. 6. 15:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagy nehezen találtál receptet??? De hát a sima piskótába csak liszt, cukor, tojás, sütőpor kell...
2020. okt. 6. 15:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Recepttől függ, hogy érdemes-e egyben sütni. Mi a recept?

Amúgy miért nem hagyományos piskótát csinálsz? Abban nincs semmi tejes hozzávaló.

2020. okt. 6. 16:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Végre találtál egy receptet, amit olyan ember írt, aki vagy egy komolyabb cukrász üzemben dolgozik, vagy pedig soha életében nem sütött tortát.
2020. okt. 6. 16:10
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én se értem, mi baja lehetne egy normál piskótától egy tejallergiásnak?
2020. okt. 6. 16:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Süss normál piskótát, azt lehet egyben is, utána szépen harmadolod, ha úgy van. Nem értem, mi a nehéz ebben, habár a piskótát is el lehet rontani, ha nem lesz olyan szép magas, mint kéne.
2020. okt. 6. 16:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

ahogy első írja, DE sütőpor SE kell.

és akkor abból magasabb piskóta, és azt elvághatod.

Ez a masszás valami , nem tudom, mi lesz..lehet eltörik vágás közben, jó lenne tudni, mi ez

2020. okt. 6. 17:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem Magyarorszagon elek. Masfajta a liszt. Otthoni piskotareceptbol nem tudok itt sutni. Olyan, mint a cipotalp.
2020. okt. 6. 17:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én még olyan országot nem láttam, ahol nem lehetett kapni sima fehér lisztet.

Hol élsz?

2020. okt. 6. 17:26
 9/16 A kérdező kommentje:

Szoval nem Magyarorszagon elek, keresgeltem tortarecepteket, tejallergiasoknak. Ez a receptje annak, amit vegre sikerult talalnom, es semmi kulonleges nem kell bele.

A recept:

335g vaj (tejmentes)

330g cukor

6 tojas

340g sutoporral kevert liszt

1.5 teaskanal szodabikarbona

csipet so

Ezt kell osszekevereni, majd 3db 20cm-es tortaformaban elosztva kisutni.

Utana a kremmel osszetenni oket, es bevonni.

2020. okt. 6. 17:28
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem nincs feher liszt, hanem nem olyan. Szoktam pl. pogacsat, sajtosrudat sutni, ahhoz is joval tobb kell, mint anno otthon. De azt gyakran sutom, az mar nem okoz gondot, meg erzem, mikor keverem,gyurom, hogy mikor jo. De a torta, az mas.
2020. okt. 6. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!