A vákumcsomagolt csirkemellet (lidl-ből való) meg kell mosni sütés előtt?
egyetértek.
én sem a baktériumok miatt mosom meg, hanem mert ki tudja, hány kézen ment át.
nézzetek be egy húsfeldolgozó üzembe. utána nem hogy megmossátok, de már húst se esztek többé
Én is úgy gondolom, hogy a fene se tudja,hányan fogdosták meg a húst, legyen az csirke vagy marha vagy sertés. Mindig megmosom, egy füles zománctálam van erre a célra, és egyáltalán nem fröcskölődik szét semmi sehová, mivel erre odafigyelek.
Emlékszem gyerekkoromban a vidéki rokonaink is mindig megmosták a frissen vágott, kopasztott baromfit is. Tény, hogy ott a vágás miatt véres is lett itt-ott. De elképzelhetetlen volt, hogy mosatlanul egyék a húst.
50 éve mosom a húst, soha senkinek nem lett ebből baja, nekem sem.
Meg sem tudnám enni gusztussal, ha nem tenném.
Ezzel az erővel semmit ne mossunk meg, még a kezünket sem egy húsvagdosás, vagy vécézés után, mert "fröcsög szét a baktérium"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!