Rum/rumaroma helyett mivel ízesíthetném a süteményt?
Figyelt kérdés
A barátom nem szeret semmilyen alkoholos ízű süteményt, édességet, és ebben a receptben az egyik krém margarinból, cukorból, tojássárgájából és rumaromából áll, tehát a fő ízt a rumaroma adja. Ötlet, javaslat, hogy mi mással helyettesíthetném, amitől az állaga marad de karakteres íz is lesz?2020. szept. 12. 10:44
1/7 anonim válasza:
Porkávé, vanília, valamilyen más ízű aroma...
Hirtelen csak ezek jutottak eszembe, amik nem hígítják fel a krémet.
2/7 anonim válasza:
Ehhez a krémhez a legjobban a vanília, vagy a citrusíz illene, de lehetne kakaós/csokis is, ha még nincs a sütiben ilyen krém.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat! A kávéra én is gondoltam, de azt hiszem az nem passzol a többi részhez. Citrus kategóriában esetleg a narancsíz passzol a csokis/fahéjas ízhez.
Erről a tortáról van egyébként szó:
2020. szept. 12. 12:17
4/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz rumot, de kellene az ize … hasznalj melaszt. De valami gyumolcs is elkepzelheto a rum helyettesitojekent.
5/7 anonim válasza:
#3
Húúúúú ez baromi jól néz ki! Nagy fába vágtad a fejszédet!:)
6/7 anonim válasza:
A csoki/fahéj ízhez megy a meggy!!! ízű aroma, esetleg barack.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!