Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rum aroma higítása?

CarolineNetty kérdése:

Rum aroma higítása?

Figyelt kérdés
Hogyan higítsam fel a rum aromát ami 38ml-es üvegcsében van. 160 ml re lene szükségem ?? Menyit adagoljak az aromábol ?és mennyi vizre lessz szükségem ? Egy szirupot fogok késziteni belőle ami a tortához kell

2015. dec. 15. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek?
2015. dec. 15. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Puncsos tortát készítek
2015. dec. 15. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Az addig oké, de mi értelme felhigítani 160 ml-re?

Illetve most azt nem sikerült kiszámolni, hogy mennyi 160-38?

2015. dec. 15. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
De ugy tudtam h a rum aromát fel kell higítani mivel az erősebb mint a rum
2015. dec. 15. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Erősebb, mint a rum, ez tény. De bele akarod rakni a szirupba nem?

Vagy én már nagyon nem értem, hogy itt mi a terv vagy a szándék.

2015. dec. 15. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

A rumaromát a süteménybe soha ne hígítsd fel! Úgy öntsd hozzá a krémhez. Intenzívebb ízt ad, és sokkal finomabb.

Menet közben kóstold meg a krémet, hogy nehogy túl sok legyen.

Én csak ezzel sütök immáron több mint 25 éve, és eddig mindenkinek csak egy problémája volt, hogy túl keveset csináltam.

2015. dec. 20. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!