Túróhoz búzadara helyett tehetek rizst? Valamiért azt kívánom, de nem tudom, hogy jó lesz-e? Sütibe töltelék, együtt sül a tésztával.
Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 07:37
1/6 anonim válasza:
szerintem kemény marad. de ez csak az én véleményem, nem próbáltam még.
2/6 anonim válasza:
Minek? Ha mindenkeppen akarsz bele, akkor fozd meg előtte, bár úgy totál értelmetlen lesz, mivel a búzadarát azért szoktak hozza adni, hohy felszívja az esetleges felesleges folyadékot.
3/6 A kérdező kommentje:
nem marad kemény, a paradicsomos húsgombócba, rakott káposztába is úgy teszem, felszívja a nedvességet. Sütés előtt áll fél órát. Azért is jutott eszembe.
Az a kérdés, mennyire lesz szétesős a töltelék, ha a darát rizsre cserélem? Így kellett volna beírnom.
2020. szept. 19. 10:11
4/6 anonim válasza:
Készülnek FŐTT(!) rizzsel sütemények és nem esnek szét. Ha a túró mellett még tojás is kerül a töltelékbe, össze fogja fogni.
De ha ennyire kívánod a rizses desszertet, miért nem rizskochot készítesz?
5/6 anonim válasza:
Főzd meg előtte, akkor biztosan jó lesz.
6/6 anonim válasza:
Jaja, megcsinálod tejberizsként és azzal már sok mindent kezdhetsz.
De ha elviszi a kávédarálód, akkor csinálhatsz hasonló darát is, mint a búzadara. Rizs lisztet is lehet kapni itt-ott. Ahhoz nem kell tojás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!