Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellnek tésztabundáját...

Csirkemellnek tésztabundáját (párizsi bundát) mivel lehetne feldobni amitől kevésbé unalmas?

Figyelt kérdés
úgy értem belekeverni amiből érezni is valamit és nem is ég szét érezhetetlenre mire megsül bő olajban a hús
2020. szept. 11. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
A kockasajttal inkább kend be a húst még panírozás előtt. Ha a tojásba teszed, félő, hogy szétolvad az olajban.
2020. szept. 11. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Keverj a lisztbe / felvert tojásba izlés szerint őrölt köményt fűszerpaprikát fehérborsot .....
2020. szept. 11. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Petrezselyem,lilahagyma,reszeltsajt volt abban a gasz...bbis receptben amit én láttam.
2020. szept. 13. 07:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
Tehetsz a bundához reszelt sajtot, szezámmagot, köménymagot, tökmagot, fenyőmagot, lenmagot, napraforgómagot, egyéb magokat. Petrezselymet, snidlinget, kaport, fűszerpaprikát, chiliport, curryport.
2020. szept. 18. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!