Sárga burgonyából, hogy tudok ropogós chipset csinálni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 17:21
1/2 anonim válasza:
Ahogy minden másikból.
A krumplit megpucolod, vékonyra szeleteled, legalább fél óráig áztatod nagyon hideg vízben, utána alaposan leszárítod és bö, nagyon forró olajban kisütöd. Papírtörlöre szedve eltávolítod a felesleges olajat, utána sózod, meg füszerezed.
2/2 anonim válasza:
Én így csinálom:
Uborkagyalun legyalulom a krumplit, megszórom vagy nem szórom valamilyen fűszersóval attól függően, hogy hogy van kedvem.
Hagyom állni egy 10-20 percet, utána kicsavarom, hogy lé ne legyen benne, amennyire lehet szétzilálom, hogy ne álljon össze és forró olajban vagy zsírban kisütöm 2 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!