Ki mit főz a hétvégére?
Az angolos kacsamell nagyon egyszerű: egy kacsamellet veszek két személyre, a bőrét bekockázom. Megszórom darabos tengeri sóval, egy kis színes borssal, és serpenyőben, egy kevés zsiradékban, először a bőrével lefelé, majd felfelé sütöm közepes lángon, majd egy-egy percig nagy lángon pirítom. Utána kettévágom, és a férjem adagját még 2-3 percig tovább sütöm, mert ő félangolosan szereti. A mártás receptje is érdekel?
---
Amúgy akik lepontoztak, elmagyaráznák azt, hogy számukra miért nem hasznos, illetve miért zavarja őket az, hogy én mit főzök hétvégén? Hát nem mindegy? Azért írtam be, hátha megtetszik a kérdezőnek. Nekem eszembe sem jutna lepontozni azt, aki mondjuk rántott húst készít, csak azért, mert én nem szeretem. Röhejes, hogy már minden témakörben akad pár korlátolt.
Nagyon szépen köszönöm a kacsamell receptjét. Én ismerek egy jó mártást nem tudom ehhez mennyire passzolna. Úgy kell csinálni, hogy ami a husi után marad pecsenyelé átöntjük egy serpenyőbe, teszünk bele egy kis majoránnát felöntjük főző tejszínnel és összefőzzük, utána lehet még sózni ha nem elég sós. Én ezt fokhagymás husihoz szoktam csinálni de csináltam már töltött csirkéhez is és azzal is nagyon finom. Te milyet szoktál csinálni?
A pommes-es válaszolónak. Nálunk hasábburgonyaként ismeri a család, de beütöttem a google-ba és a mekis krumpli jött be:D Legalább megint megtudtam valami újat :))
Köszi mindenkinek, nekem minden válasz hasznos volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!