Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnátok valami jó tippet...

Tudnátok valami jó tippet arra, hogy készítsem el a chilis babot, hogy ne annyira puffasszon?

Figyelt kérdés
Knorr mexikói chilisbab alapból szoktam készíteni, sima vörös kidney babbal.

2020. aug. 23. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
15-20 perc forrás után a bab első főzővizét le kell önteni róla, és tiszta vízben főzni tovább.
2020. aug. 23. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Bab nélkül.
2020. aug. 23. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem tudod. A bab az bab, ha fejed tetejére állsz is.
2020. aug. 23. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
A chilis bab egy tipikusan olyan étel, aminél ezt kivédeni nem tudod. Puffaszt a bab, a kukorica, az intenzív fűszerezés és a paradicsom is.
2020. aug. 23. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
A bab gázképző keményítői valamennyire bomlanak a hőtől, ezáltal a hosszabban főzött bab kevésbé puffaszt.
2020. aug. 23. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy pici szódabikarbóna a főzés elején valamennyire segít
2020. aug. 23. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!